Back
Previous product
Arvie 67.500 Ft75.900 Ft
Next product
Nico 67.500 Ft75.900 Ft

Ferra

67.500 Ft75.900 Ft

A Granvisusnál minőségi olasz alapanyagokkal, és megbízható modern gépekkel dolgozunk. Nagy hangsúlyt fektetünk a kis darabszámú, manufakturális gyártásra, ezáltal kereteink sosem lesznek tömegtermékek. Minden Granvisus szemüveget az elejétől a végéig hagyományos gyártási módszerekkel Magyarországon készítünk, tisztelettel adózva az aprólékos kézművesség eme szenvedélyes szegmensének.

Valamennyi keretünkhöz választható szín illetve lencsetípus. A választáshoz lejjebb görgetve, A lencsékről fül alatt kaphatsz segítséget.

 

havanna
jungle
lime
borostyán
fekete
Törlés
További információk

További információk

Méretek

Keret jellemzői

  • 100 százalékban Magyarországon, kézzel készített
  • Csiszolt, polírozott cellulóz-acetát
  • Nikkel ezüst, rozsdamentes acél fémalkatrészek

Lencse jellemzői

  • CR-39 műanyag lencsék
  • 100% UV védelem
  • Karcolás elleni bevonat
  • Tükröződés elleni bevonat
  • Hidrofób lencse bevonat
  • Fényáteresztési osztály: 3

Tisztítás és karbantartás

A szemüveget szappanos vízzel óvatosan dörzsölje át, alaposan öblítse le és egy tiszta mikroszálas törlőkendővel törölje szárazra.

 

 

 

A lencsékről

Napszemüveg, vagy dioptriás lencse?

Webshopunkban lehetőséged van mind napszemüveget, mind dioptriás szemüveget választani. Ha dioptriás szemüvegre esik a választásod, akkor nincs más dolgod, mint kiválasztani egy normál lencsetípust, majd elvinni az elkészült szemüveged az optikusodhoz, aki segít kiválasztani a neked megfelelő lencsét. Ezután az optikus bele is illeszti az elkészült dioptriás lencsét a keretbe. A nálunk megvásárolt lencsetípust pedig bármikor vissza tudod cseréltetni optikusoddal.

Ha napszemüveget szeretnék, milyen lencsét válasszak?

Webshopunkban normál, polarizált és REVO lencsék közül tudsz választani.

A normál lencse UV 400-as védelemmel ellátott, karc- és ütésálló, könnyű CR 39-es műanyagból készült konstrukció.

A polarizált lencse célja, hogy csökkentse a zavaró tükröződést és a fényvisszaverődést, amit a vízről, útról, homokos vagy havas felületekről visszavert fény okoz. Minden polarizált lencse az UV fény 100%-át nyeli el és kiszűri a vakító fény 99%- át. A polarizált napszemüvegek különösen kedveltek a halászok, horgászok, csónakázók, síelők, snowboardosok, bringások és más szabadtéri sportok rajongói körében. Polarizált lencséjű szemüveget használni rendkívül megnyugtató, pihentető a szem számára.

A REVO egy high tech technológiai újítás, a hagyományos polarizált lencsék továbbfejlesztett változata. Lényegében ez is egy tükröződés gátló bevonatot jelent, mely 12-15 védőrétegből áll össze. Visszatükrözi, a szembe érkező káros fénysugarakat, így tökéletesebb védelmet és még jobb látási viszonyokat biztosít a szemüveg használójának. A gyártók széles körűen használják a sport szemüvegek lencséihez, mivel e tulajdonságra rendkívül nagy igény van a szabadidő- és versenysport szférában.

A színekről

Kékes, zöldes színű lencsék a tenisz labda követését teszik könnyebbé. A szürkés színű lencsék a legneutrálisabbak, így szinte minden sporthoz ajánlottak, mert legkevésbé befolyásolják a színtelítettséget. A barnás színű lencsék javítják a kontrasztot (a kék fény szűrésével). Minden havas sportághoz megfelelő választás. Vadászoknak pedig erős fénykörülmények között ajánlott. A sárgás lencséjű napszemüvegek a nagy kontrasztot és a legélesebb látási körülményeket biztosítják, ezért főleg célzással kapcsolatos sportokhoz ajánlott.

Maradt kérdésed? Vedd fel velünk a kapcsolatot!